Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6291
Title: | Науково-теоретичні аспекти стабілізації гетерогенних систем |
Authors: | Гринченко, О. О. Пивоваров, П. П. Погожих, М. І. Янчева, М. О. Абсалямов, Ю. Г. |
Keywords: | напівфабрикати;кулінарна продукція;технологічна стабільность;композиції на основі крохмалю |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Гринченко О. О., Пивоваров П. П., Погожих М. І., Янчева М. О., Абсалямов Ю. Г. Науково-теоретичні аспекти стабілізації гетерогенних систем. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 100-107. |
Abstract: | Розкрито теоретичну концепцію збільшення термінів технологічної
стабільності кулінарної продукції за рахунок використання напівфабрикатів
функціональних композицій на основі крохмалю і високомолекулярних з’єднань. The theoretical concept of increasing periods of technological stability culinary products through the use of semi-functional compositions based on starch and macromolecular compounds has been solved. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6291 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_18.pdf | 248.4 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.