Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6291
Title: Науково-теоретичні аспекти стабілізації гетерогенних систем
Authors: Гринченко, О. О.
Пивоваров, П. П.
Погожих, М. І.
Янчева, М. О.
Абсалямов, Ю. Г.
Keywords: напівфабрикати;кулінарна продукція;технологічна стабільность;композиції на основі крохмалю
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Гринченко О. О., Пивоваров П. П., Погожих М. І., Янчева М. О., Абсалямов Ю. Г. Науково-теоретичні аспекти стабілізації гетерогенних систем. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 100-107.
Abstract: Розкрито теоретичну концепцію збільшення термінів технологічної стабільності кулінарної продукції за рахунок використання напівфабрикатів функціональних композицій на основі крохмалю і високомолекулярних з’єднань.
The theoretical concept of increasing periods of technological stability culinary products through the use of semi-functional compositions based on starch and macromolecular compounds has been solved.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6291
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_18.pdf248.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.