Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6287
Title: Розробка технології індустріальних напівфабрикатів гарячих закусок на основі сиру твердого
Authors: Колеснікова, М. Б.
Юрченко, С. Л.
Бреславець, Т. В.
Keywords: сир твердий;напівфабрикати для фондю;гарячі закуски
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Колеснікова М. Б., Юрченко С. Л., Бреславець Т. В. Розробка технології індустріальних напівфабрикатів гарячих закусок на основі сиру твердого. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 86-93.
Abstract: Подано результати обґрунтування й розробки технології напівфабрикату для фондю на основі сиру твердого.
The results of ground and of technology of intermediate product are presented for fondue on the basis of cheese.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6287
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_16.pdf197.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.