Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6287
Title: | Розробка технології індустріальних напівфабрикатів гарячих закусок на основі сиру твердого |
Authors: | Колеснікова, М. Б. Юрченко, С. Л. Бреславець, Т. В. |
Keywords: | сир твердий;напівфабрикати для фондю;гарячі закуски |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Колеснікова М. Б., Юрченко С. Л., Бреславець Т. В. Розробка технології індустріальних напівфабрикатів гарячих закусок на основі сиру твердого. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 86-93. |
Abstract: | Подано результати обґрунтування й розробки технології
напівфабрикату для фондю на основі сиру твердого. The results of ground and of technology of intermediate product are presented for fondue on the basis of cheese. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6287 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_16.pdf | 197.38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.