Випуск 1 (11) : [81] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 81
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Оцінка кулінарних властивостей сортів гарбузів, вирощених у Поліській зоні УкраїниКолтунов, В. А.; Булах, М. В.
2010Дослідження товарознавчих показників якості зефіру, який реалізується на споживчому ринку ХарковаДюкарева, Г. І.; Кошарновська, М. В.; Білецька, Я. О.
2010Вивчення характеристики стану води фаршевих м’ясопродуктів, збагачених на біоорганічний кальційКолесник, А. О.; Колесник, Т. Л.
2010Оптимізація співвідношення рецептурних компонентів крокетної маси на основі борошна пшеничногоХаустова, Т. М.; Полевич, В. В.; Федак, Н. В.
2010Деякі проблеми розробки показників якості кулінарної продукціїКасілова, Л. О.; Крутовий, Ж. А.; Бородіна, Л. В.
2010Дослідження зміни якості нових консервів із квасолі під час зберіганняБаля, Л. В.
2010Визначення протеолітичної активності заквашувальних композицій для виробництва білкових молочних продуктів функціонального та спеціального призначенняДідух, Н. А.; Молокопой, Л. О.; Назаренко, Ю. В.
2010Оцінювання конкурентоспроможності ковбасних виробів з використанням експертних методівНазаренко, Л. О.; Назаренко, В. О.
2010Оцінка якості рибних консервів із додаванням оліїПостнов, Г. М.; Ткаченко, А. Є.
2010Збагачення продукції ресторанного господарства біологічно активними речовинамиДишкантюк, О. В.; Парталога, І. О.
2010Визначення біологічної цінності білка фаршевих виробів із гідробіонтівЛебська, Т. К.; Козлова, С. Л.
2010Дослідження впливу низьких температур на дріжджове тісто з рослинною добавкоюОдарченко, А. М.; Одарченко, Д. М.; Балим, В. Ю.; Буток, О. С.
2010Обґрунтування доцільності розробки начинок підвищеної біологічної цінності для борошняних кондитерських виробів та заморожених борошняних напівфабрикатівПостнов, Г. М.; Акмен, В. О.; Ушакова, А. Г.
2010Мікробіологічні показники напівфабрикату "Борщова заправка" в процесі виробництва та зберіганняКарбівнича, Т. В.; Коваленко, В. О.
2010Властивості листкового тіста під час заморожуванняОдарченко, М. С.; Даниленко, Л. В.; Бондаренко, І. О.
2010Удосконалення технологічних карт у випадку малої кількості спостережень на етапі їх розробкиКрайнюк, Л. М.; Крутовий, Ж. А.; Касілова, Л. О.; Манжос, Н. В.
2010Застосування методики комплексної органолептичної оцінки якості кулінарної продукціїКрайнюк, Л. М.; Крутовий, Ж. А.; Касілова, Л. О.
2010Вплив насіння льону на якість бісквітного напівфабрикатуЛисюк, Г. М.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Чухрай, О.
2010Аналіз методів і наукове обґрунтування методології формування асортименту борошняної продукціїМихайлов, В. М.; Чуйко, А. М.; Томашевська, Р. Я.
2010Вплив олії пшеничних зародків на коефіцієнт теплопередачі кожухотрубного теплообмінникаБілонога, Ю. Л.; Максисько, О. Р.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 81