Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 81
Issue Date | Title | Author(s) |
2010 | Оцінка кулінарних властивостей сортів гарбузів, вирощених у Поліській зоні України | Колтунов, В. А.; Булах, М. В. |
2010 | Дослідження товарознавчих показників якості зефіру, який реалізується на споживчому ринку Харкова | Дюкарева, Г. І.; Кошарновська, М. В.; Білецька, Я. О. |
2010 | Вивчення характеристики стану води фаршевих м’ясопродуктів, збагачених на біоорганічний кальцій | Колесник, А. О.; Колесник, Т. Л. |
2010 | Оптимізація співвідношення рецептурних компонентів крокетної маси на основі борошна пшеничного | Хаустова, Т. М.; Полевич, В. В.; Федак, Н. В. |
2010 | Деякі проблеми розробки показників якості кулінарної продукції | Касілова, Л. О.; Крутовий, Ж. А.; Бородіна, Л. В. |
2010 | Дослідження зміни якості нових консервів із квасолі під час зберігання | Баля, Л. В. |
2010 | Визначення протеолітичної активності заквашувальних композицій для виробництва білкових молочних продуктів функціонального та спеціального призначення | Дідух, Н. А.; Молокопой, Л. О.; Назаренко, Ю. В. |
2010 | Оцінювання конкурентоспроможності ковбасних виробів з використанням експертних методів | Назаренко, Л. О.; Назаренко, В. О. |
2010 | Оцінка якості рибних консервів із додаванням олії | Постнов, Г. М.; Ткаченко, А. Є. |
2010 | Збагачення продукції ресторанного господарства біологічно активними речовинами | Дишкантюк, О. В.; Парталога, І. О. |
2010 | Визначення біологічної цінності білка фаршевих виробів із гідробіонтів | Лебська, Т. К.; Козлова, С. Л. |
2010 | Дослідження впливу низьких температур на дріжджове тісто з рослинною добавкою | Одарченко, А. М.; Одарченко, Д. М.; Балим, В. Ю.; Буток, О. С. |
2010 | Обґрунтування доцільності розробки начинок підвищеної біологічної цінності для борошняних кондитерських виробів та заморожених борошняних напівфабрикатів | Постнов, Г. М.; Акмен, В. О.; Ушакова, А. Г. |
2010 | Мікробіологічні показники напівфабрикату "Борщова заправка" в процесі виробництва та зберігання | Карбівнича, Т. В.; Коваленко, В. О. |
2010 | Властивості листкового тіста під час заморожування | Одарченко, М. С.; Даниленко, Л. В.; Бондаренко, І. О. |
2010 | Удосконалення технологічних карт у випадку малої кількості спостережень на етапі їх розробки | Крайнюк, Л. М.; Крутовий, Ж. А.; Касілова, Л. О.; Манжос, Н. В. |
2010 | Застосування методики комплексної органолептичної оцінки якості кулінарної продукції | Крайнюк, Л. М.; Крутовий, Ж. А.; Касілова, Л. О. |
2010 | Вплив насіння льону на якість бісквітного напівфабрикату | Лисюк, Г. М.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Чухрай, О. |
2010 | Аналіз методів і наукове обґрунтування методології формування асортименту борошняної продукції | Михайлов, В. М.; Чуйко, А. М.; Томашевська, Р. Я. |
2010 | Вплив олії пшеничних зародків на коефіцієнт теплопередачі кожухотрубного теплообмінника | Білонога, Ю. Л.; Максисько, О. Р. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 81