Випуск 1 (11) : [81] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 81
Дата випускуНазваАвтор(и)
2010Вплив еламіну на поверхневий натяг водних розчинівДюкарева, Г. І.; Пак, А. О.; Білецька, Я. О.
2010Проблеми застосування в освіті автоматизованих засобів тестуванняКочарова, Т. Р.; Сибірякова, І. Г.
2010Автоматизація калькуляційних картокТімофєєва, О. М.; Сибірякова, І. Г.
2010Методичні засади створення курсів дистанційного навчанняЗолотарьова, І. О.; Кушнаренко, Н. С.; Сахно, О. А.
2010Активізація самостійної роботи студентівЧаговець, В. В.; Землянко, Ю. В.
2010Інтерактивна система аналізу фінансових результатів діяльності підприємстваКухарьонок, О. К.; Коновалова, Т. В.; Руденко, І. В.
2010Використання сучасних інтерактивних методів створення навчальних web-ресурсівЯнчева, Л. М.; Рибін, О. М.; Вялкіна, С. П.; Гірінова, Л. В.
2010Дослідження показників якості поліетиленових пакетівКолесник, Т. Л.; Іванова, А. А.; М’ячиков, О. В.
2010Особливості пористої будови тканин з різним волокнистим складомГоловко, М. П.; Захаренко, В. О.; Василенко, Н. М.
2010Дослідження вмісту флуорид-іонів у чорному та зеленому чаї різних торгових марокАксьонова, О. Ф.; Добровольська, О. В.; Вовченко, Д. Є.; Савін, М. В.; Городажев, Д. А.
2010Поверхневі явища на межі двох контактуючих рідин: соняшникова олія - водаСавгіра, Ю. О.; Пілюгіна, І. С.
2010Білкові речовини нових видів хліба з цілого зерна пшениці з включенням коренеплідних овочівМардар, М. Р.; Кордзая, Н. Р.
2010Фізичні і теплофізичні властивості коренеплодів редисуБєлінська, Є. В.
2010Динаміка гідролітичних процесів під час пророщування житаМостова, Л. М.; Гапоненко, В. О.
2010Колоїдно-хімічні властивості модельних систем рослинної сировиниГніцевич, В. А.; Федотова, Н. А.
2010Інтеграція хімії з іншими природничими наукамиПестіна, Г. О.; Кисельова, К. Д.
2010ЯМР - дослідження вологоутримуючих властивостей добавок ксантану та гуару в безбілковому тісті для виробництва дієтичного хлібаТоряник, О. І.; Дьяков, О. Г.; Кучерук, З. І.; Луньова, О. С.
2010Розробка системного наповнення програмного продукту для розв’язання крайових задачСинєкоп, М. С.; Півненко, А. О.
2010Розробка параметрів ферментативного протеолізу колагеномісткої сировини колагеназоюКоваленко, В. О.; Чернова, Л. О.; Дьяков, О. Г.; Москаленко, О. В.
2010Дослідження емульгуючих властивостей білково-жирової емульсії на основі ядра насіння соняшникуПерцевой, Ф. В.; Бідюк, Д.О.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 81