Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6676
Title: | Визначення біологічної цінності білка фаршевих виробів із гідробіонтів |
Authors: | Лебська, Т. К. Козлова, С. Л. |
Keywords: | гідробіонти;фаршеві вироби;напівфабрикати |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Лебська Т. К., Козлова С. Л. Визначення біологічної цінності білка фаршевих виробів із гідробіонтів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 300-308. |
Abstract: | Проведено експериментальні дослідження та наведено дані щодо амінокислотного складу фаршевих виробів із деяких видів прісноводних, морських гідробіонтів та сировини рослинного і тваринного походження. Проаналізовано біологічну цінність білка інгредієнтів та розроблених напівфабрикатів.
Визначено ефективність формування комбінованих фаршевих виробів з метою підвищення біологічної цінності їх білка. Experimental researches are conducted and information is presented in relation to aminoacid composition of minced fish products from some types of freshwater, marine objects and raw material of vegetable and animal origin. The biological value of albumen of ingredients and semi-prepared foods was analysed. Efficiency of creation combined minced fish products for increasing of biological value of it albumen was determined. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6676 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_53.pdf | 257.86 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.