Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6682
Title: Визначення протеолітичної активності заквашувальних композицій для виробництва білкових молочних продуктів функціонального та спеціального призначення
Authors: Дідух, Н. А.
Молокопой, Л. О.
Назаренко, Ю. В.
Keywords: молочні продукти;лактобактерії;біфідобактерії;функціональні продукти
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Дідух Н. А., Молокопой Л. О., Назаренко Ю. В. Визначення протеолітичної активності заквашувальних композицій для виробництва білкових молочних продуктів функціонального та спеціального призначення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 329-336.
Abstract: Визначено протеолітичну активність лакто- та біфідобактерій і обґрунтовано вибір культур даних мікроорганізмів для виробництва біфідовмісних білкових молочних продуктів.
In work it is investigated proteolysis’ activity of Bifidobacteria and Lactobacteria and modes cultures of these bacteria for the production of milk products with Bifidobacteria.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6682
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_57.pdf328.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.