Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6600
Title: Мікробіологічні показники напівфабрикату "Борщова заправка" в процесі виробництва та зберігання
Authors: Карбівнича, Т. В.
Коваленко, В. О.
Keywords: напівфабрикат «Борщова заправка»;заморожування;зберігання
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Карбівнича Т. В., Коваленко В. О. Мікробіологічні показники напівфабрикату "Борщова заправка" в процесі виробництва та зберігання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 282-286.
Abstract: Вивчено мікробіологічні показники напівфабрикату «Борщова заправка» до і після заморожування та зберігання протягом 6 місяців.
The microbiological indexes of intermediate product are studied the «Borsch priming» before and after freezing, and storages during 6 months.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6600
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_50.pdf163.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.