Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6600
Title: | Мікробіологічні показники напівфабрикату "Борщова заправка" в процесі виробництва та зберігання |
Authors: | Карбівнича, Т. В. Коваленко, В. О. |
Keywords: | напівфабрикат «Борщова заправка»;заморожування;зберігання |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Карбівнича Т. В., Коваленко В. О. Мікробіологічні показники напівфабрикату "Борщова заправка" в процесі виробництва та зберігання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 282-286. |
Abstract: | Вивчено мікробіологічні показники напівфабрикату «Борщова заправка» до і після заморожування та зберігання протягом 6 місяців. The microbiological indexes of intermediate product are studied the «Borsch priming» before and after freezing, and storages during 6 months. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6600 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_50.pdf | 163.65 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.