Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6689
Title: Вивчення характеристики стану води фаршевих м’ясопродуктів, збагачених на біоорганічний кальцій
Authors: Колесник, А. О.
Колесник, Т. Л.
Keywords: комбіновані м’ясні фарші;напівфабрикат кістковий харчовий;фаршеві м’ясні продукти;збагачення продукції
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Колесник А. О., Колесник Т. Л. Вивчення характеристики стану води фаршевих м’ясопродуктів, збагачених на біоорганічний кальцій. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 353-357.
Abstract: Досліджено рухливість води у комбінованих м’ясних фаршах, що містять добавку із харчової кістки у вигляді напівфабрикату кісткового харчового. Доведено сприяння напівфабрикату кісткового харчового зв’язуванню вологи в м’ясній системі.
Water mobility in combined chopped meat products with addition of food bone in the form of food bone half-finished product was investigated. The assistance of food bone half-finished product to fastening of moisture in the meat system was proved.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6689
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_61.pdf201.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.