Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6599
Title: Властивості листкового тіста під час заморожування
Authors: Одарченко, М. С.
Даниленко, Л. В.
Бондаренко, І. О.
Keywords: листкове тісто;напівфабрикати заморожені;метод ядерно-магнітного резонансу
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Одарченко М. С., Даниленко Л. В., Бондаренко І. О. Властивості листкового тіста під час заморожування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 277-282.
Abstract: Наведено результати експериментальних досліджень заморожених напівфабрикатів листкового тіста за допомогою методу ядерно-магнітного резонансу.
In the article the results of experimental researches of the frozen ready-tocook foods of puff paste are resulted by the method of nuclear-magnetic resonance.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6599
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_49.pdf197.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.