Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6599
Title: | Властивості листкового тіста під час заморожування |
Authors: | Одарченко, М. С. Даниленко, Л. В. Бондаренко, І. О. |
Keywords: | листкове тісто;напівфабрикати заморожені;метод ядерно-магнітного резонансу |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Одарченко М. С., Даниленко Л. В., Бондаренко І. О. Властивості листкового тіста під час заморожування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 277-282. |
Abstract: | Наведено результати експериментальних досліджень заморожених
напівфабрикатів листкового тіста за допомогою методу ядерно-магнітного
резонансу. In the article the results of experimental researches of the frozen ready-tocook foods of puff paste are resulted by the method of nuclear-magnetic resonance. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6599 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_49.pdf | 197.42 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.