Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6690
Title: Дослідження товарознавчих показників якості зефіру, який реалізується на споживчому ринку Харкова
Authors: Дюкарева, Г. І.
Кошарновська, М. В.
Білецька, Я. О.
Keywords: зефір;якість;споживчий ринок міста Харкова
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Дюкарева Г. І., Кошарновська М. В., Білецька Я. О. Дослідження товарознавчих показників якості зефіру, який реалізується на споживчому ринку Харкова. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 358-364.
Abstract: Експериментально досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники якості десяти видів зефіру, який реалізується на споживчому ринку міста Харкова.
Experimentally studied the organoleptic and physico-chemical quality of the ten kinds of marshmallows, which is implemented in the consumer market of Kharkiv.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6690
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_62.pdf195.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.