Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6690
Title: | Дослідження товарознавчих показників якості зефіру, який реалізується на споживчому ринку Харкова |
Authors: | Дюкарева, Г. І. Кошарновська, М. В. Білецька, Я. О. |
Keywords: | зефір;якість;споживчий ринок міста Харкова |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Дюкарева Г. І., Кошарновська М. В., Білецька Я. О. Дослідження товарознавчих показників якості зефіру, який реалізується на споживчому ринку Харкова. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 358-364. |
Abstract: | Експериментально досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники якості десяти видів зефіру, який реалізується на споживчому ринку міста Харкова. Experimentally studied the organoleptic and physico-chemical quality of the ten kinds of marshmallows, which is implemented in the consumer market of Kharkiv. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6690 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_62.pdf | 195.38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.