Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6684
Title: Дослідження зміни якості нових консервів із квасолі під час зберігання
Authors: Баля, Л. В.
Keywords: консерви із квасолі;зберігання;якість
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Баля Л. В. Дослідження зміни якості нових консервів із квасолі під час зберігання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 336-340.
Abstract: Розглянуто зміни органолептичних і фізико-хімічних показників під час зберігання консервів із квасолі. Наведено результати проведених досліджень.
Changes of or ganoleptic and physical-chemical parameters during storage of canned beans. The results of the studies.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6684
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_58.pdf266.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.