Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6603
Title: Дослідження впливу низьких температур на дріжджове тісто з рослинною добавкою
Authors: Одарченко, А. М.
Одарченко, Д. М.
Балим, В. Ю.
Буток, О. С.
Keywords: дріжджове тісто;картопля;рослинні добавки;низькі температури
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Одарченко А. М., Одарченко Д. М., Балим В. Ю., Буток О. С. Дослідження впливу низьких температур на дріжджове тісто з рослинною добавкою. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 292-300.
Abstract: Досліджено вплив дії низьких температур на дріжджове тісто з додаванням картоплі, підданої різним режимам попередньої підготовки.
The article is devoted to the influence of low temperatures on the dough with addition of potatoes subjected to various regimes of preliminary preparation.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6603
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_52.pdf216.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.