Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6681
Title: Оцінювання конкурентоспроможності ковбасних виробів з використанням експертних методів
Authors: Назаренко, Л. О.
Назаренко, В. О.
Keywords: ковбасні вироби;сирокопчені ковбаси;експертні методи;якість
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Назаренко Л. О., Назаренко В. О. Оцінювання конкурентоспроможності ковбасних виробів з використанням експертних методів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 322-329.
Abstract: Доведено доцільність визначення коефіцієнтів вагомості показників якості ковбасних виробів експертним методом. З їх використанням проведено визначення конкурентоспроможності сирокопчених ковбас вітчизняних виробників.
In this article the appropriateness of coefficients importance’s definition of sausages’ quality indexes is described with the help of an expert method. The competitiveness of domestic produced summer sausages is defined with the help of these coefficients.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6681
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_56.pdf220.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.