Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6691
Title: Оцінка кулінарних властивостей сортів гарбузів, вирощених у Поліській зоні України
Authors: Колтунов, В. А.
Булах, М. В.
Keywords: кулінарні властивості;сорти гарбуза
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Колтунов В. А., Булах М. В. Оцінка кулінарних властивостей сортів гарбузів, вирощених у Поліській зоні України. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 364-370.
Abstract: Проведено порівняльну оцінку кулінарних властивостей сортів гарбуза, районованих на Поліссі, а також перспективних для вирощування на цій території. Визначено, що мускатні, твердокорі і великоплідні сорти гарбуза здатні формувати найкращі споживні властивості в умовах північнозахідного Полісся.
The comparative estimation of culinary properties of pumpkin grades zoned in Polissia, and also perspective for cultivation on this territory, is spent. Muscat, hard-peeling and megalocarpous pumpkin grades, that are capable to form the best consumer properties in the conditions of northwest Polissia, are defined.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6691
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_63.pdf185.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.