Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6596
Title: Застосування методики комплексної органолептичної оцінки якості кулінарної продукції
Authors: Крайнюк, Л. М.
Крутовий, Ж. А.
Касілова, Л. О.
Keywords: кулінарна продукція;м’ясні котлети;якість продукції
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Крайнюк Л. М., Крутовий Ж. А., Касілова Л. О. Застосування методики комплексної органолептичної оцінки якості кулінарної продукції. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 266-272.
Abstract: Розроблено алгоритм практичної реалізації методики комплексної органолептичної оцінки якості виготовленої кулінарної продукції. Здійснено комплексну органолептичну оцінку та порівняння якості в цілому трьох видів м’ясних котлет.
The algorithm of practical realization of method of complex органолептической estimation of quality of the made culinary products is developed. A complex органолептическая estimation and comparison of quality is carried out on the whole three types of meat chops.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6596
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_47.pdf176.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.