Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6586
Title: Вплив олії пшеничних зародків на коефіцієнт теплопередачі кожухотрубного теплообмінника
Authors: Білонога, Ю. Л.
Максисько, О. Р.
Keywords: кожухотрубний теплообмінник;олія пшеничних зародків;коефіцієнт теплопередачі
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Білонога Ю. Л., Максисько О. Р. Вплив олії пшеничних зародків на коефіцієнт теплопередачі кожухотрубного теплообмінника. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 246-253.
Abstract: Розраховано коефіцієнти теплопередачі нормалізованого кожухотрубного теплообмінника за умов використання олії пшеничних зародків до молока (молоко+(0,3…0,31)) мас.% олії пшеничних зародків). Показано, що у разі використання рослинної олії коефіцієнт теплопередачі збільшився на 7,09% .
The coefficient of heat transfer of normalized shell-and-tube head exchange are expected at the use of oil wheat embryos to milk (milk +(0,3…0,31 of mas.% oil of wheat embryos). It is shown that at the use of vegetable oil the coefficient of heat transfer increased on 7,09 %.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6586
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_44.pdf396.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.