Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6686
Title: Деякі проблеми розробки показників якості кулінарної продукції
Authors: Касілова, Л. О.
Крутовий, Ж. А.
Бородіна, Л. В.
Keywords: кулінарна продукція;якість;харчова цінність
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Касілова Л. О., Крутовий Ж. А., Бородіна Л. В. Деякі проблеми розробки показників якості кулінарної продукції. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 340-346.
Abstract: Обґрунтовано послідовність визначення показників якості кулінарної продукції, що розробляється. Проаналізовано існуючий розрахунковий метод знаходження показників харчової цінності кулінарної продукції. Запропоновано методику науково обґрунтованого визначення масової частки білків, жирів і вуглеводів у харчовій продукції, методику, що базується на застосуванні методів теорії ймовірностей та математичної статистики.
It has been based the sequence of the definition of qualitative indices of the culinary production, which is worked out. It has been analyzed the existing calculation method of the foundation of indices of food value of the culinary production. It is proposed the methods of scientific-based definition of the mass port of proteins, fats and carbohydrates in food production (industry), the methods, which is based on the using of methods of the theory of probability and mathematical statistics.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6686
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_59.pdf242.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.