Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6679
Title: Оцінка якості рибних консервів із додаванням олії
Authors: Постнов, Г. М.
Ткаченко, А. Є.
Keywords: рибні консерви;олія;якість;торгові мережі
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Постнов Г. М., Ткаченко А. Є. Оцінка якості рибних консервів із додаванням олії. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 316-322.
Abstract: Проведено аналіз органолептичних, фізико-хімічних, мікробіологічних показників якості рибних консервів з додаванням олії, що реалізуються у торговій мережі Харкова.
Canned fish with addition vegetable oil which is realized in trading network Kharkov has been carried out analysis of organoleptic, physical and chemical, mi crobiological indexes quality.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6679
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_55.pdf181.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.