Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6679
Title: | Оцінка якості рибних консервів із додаванням олії |
Authors: | Постнов, Г. М. Ткаченко, А. Є. |
Keywords: | рибні консерви;олія;якість;торгові мережі |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Постнов Г. М., Ткаченко А. Є. Оцінка якості рибних консервів із додаванням олії. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 316-322. |
Abstract: | Проведено аналіз органолептичних, фізико-хімічних, мікробіологічних
показників якості рибних консервів з додаванням олії, що реалізуються у торговій мережі Харкова. Canned fish with addition vegetable oil which is realized in trading network Kharkov has been carried out analysis of organoleptic, physical and chemical, mi crobiological indexes quality. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6679 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_55.pdf | 181.26 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.