Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : [165] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 141 to 160 of 165
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Дослідження фізико-хімічних показників модельних систем заварного тістаФедак, Н. В.; Діхтярь, А. М.
2015Дослідження впливу каппа-карагінану на консистенцію соусів молочних солодкихТрощий, Т. В.; Скобельська, Н. В.; Ткачук, А. А.
2015Розробка закусочних паст із використанням субпродуктів із сала-шпикСкуріхіна, Л. А.; Дімітрієвіч, Л. Р.
2015Дослідження показників якості та безпечності десертної продукції з використанням молочної та плодово-ягідної сировиниПлотнікова, Р. В.; Гринченко, Н. Г.
2015Функціонально-технологічні властивості капсульованої оліїПивоваров, П. П.; Неклеса, О. П.; Коротаєва, Є. О.
2015Шляхи вдосконалення технологій соусів солодких на основі молочної сировиниПивоваров, П. П.; Трощий, Т. В.; Роповка, О. М.
2015Використання технології структурованих емульсій у складі посічених виробівПивоваров, П. П.; Нечепуренко, К. Б.
2015Стан і тенденції розвитку перспективи використання концентрату ядра волоського горіха в технології начинок для вафельних виробівПерцевой, Ф. В.; Обозна, М. В.; Кошель, О. Ю.
2015Формування функціонально-технологічних і споживних властивостей м’яса курки механічного обвалюванняОнищенко, В. М.; Гринченко, Н. Г.; Большакова, В. А.
2015Визначення раціональних параметрів технологічного процесу виробництва оздоблювальних напівфабрикатівОмельченко, С. Б.; Горальчук, А. Б.
2015Перспективи використання білок-полісахаридних комплексів у технології капсульованої продукціїНагорний, О. Ю.; Пивоваров, Є. П.
2015Удосконалення технологічного процесу виробництва мусівМряченко, Н. В.; Юрченко, С. Л.
2015Використання плодоовочевої сировини в технології гранульованих напівфабрикатів для солодких стравМороз, О. В.; Пивоваров, П. П.
2015Дослідження впливу іонів кальцію та калію на характеристики міцності драглів каппа-карагінануМаренкова, Т. І.; Гурський, П. В.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.
2015Особливості заморожування термостійкої молоковмісної начинки з концентратом насіння кунжутуЛюбенко, Г. Д.; Обозна, М. В.; Перцевой, Ф. В.
2015Дослідження структурно-механічних властивостей крохмалю фізичної модифікації в технології соусної продукціїКолеснікова, М. Б.; Андрєєва, С. С.
2015Дослідження функціонально-технологічних властивостей нових видів рослинних білківКамсуліна, Н. В.; Гринченко, Н. Г.
2018Про відпрацювання рецептур борошняних виробівЗапаренко, Г. В.; Крутовий, Ж. А.; Борисова, А. О.; Галушко, Н. О.
2015Проблеми розробки технологічної документації на кулінарну продукціюЖуравльов, С. В.; Юрченко, С. Л.
2015Роль технологічної документації в забезпеченні якості та безпечності кулінарної продукціїЖуравльов, С. В.; Крайнюк, Л. М.; Андрєєва, С. С.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 141 to 160 of 165