Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 141 to 160 of 165
Issue Date | Title | Author(s) |
2015 | Дослідження фізико-хімічних показників модельних систем заварного тіста | Федак, Н. В.; Діхтярь, А. М. |
2015 | Дослідження впливу каппа-карагінану на консистенцію соусів молочних солодких | Трощий, Т. В.; Скобельська, Н. В.; Ткачук, А. А. |
2015 | Розробка закусочних паст із використанням субпродуктів із сала-шпик | Скуріхіна, Л. А.; Дімітрієвіч, Л. Р. |
2015 | Дослідження показників якості та безпечності десертної продукції з використанням молочної та плодово-ягідної сировини | Плотнікова, Р. В.; Гринченко, Н. Г. |
2015 | Функціонально-технологічні властивості капсульованої олії | Пивоваров, П. П.; Неклеса, О. П.; Коротаєва, Є. О. |
2015 | Шляхи вдосконалення технологій соусів солодких на основі молочної сировини | Пивоваров, П. П.; Трощий, Т. В.; Роповка, О. М. |
2015 | Використання технології структурованих емульсій у складі посічених виробів | Пивоваров, П. П.; Нечепуренко, К. Б. |
2015 | Стан і тенденції розвитку перспективи використання концентрату ядра волоського горіха в технології начинок для вафельних виробів | Перцевой, Ф. В.; Обозна, М. В.; Кошель, О. Ю. |
2015 | Формування функціонально-технологічних і споживних властивостей м’яса курки механічного обвалювання | Онищенко, В. М.; Гринченко, Н. Г.; Большакова, В. А. |
2015 | Визначення раціональних параметрів технологічного процесу виробництва оздоблювальних напівфабрикатів | Омельченко, С. Б.; Горальчук, А. Б. |
2015 | Перспективи використання білок-полісахаридних комплексів у технології капсульованої продукції | Нагорний, О. Ю.; Пивоваров, Є. П. |
2015 | Удосконалення технологічного процесу виробництва мусів | Мряченко, Н. В.; Юрченко, С. Л. |
2015 | Використання плодоовочевої сировини в технології гранульованих напівфабрикатів для солодких страв | Мороз, О. В.; Пивоваров, П. П. |
2015 | Дослідження впливу іонів кальцію та калію на характеристики міцності драглів каппа-карагінану | Маренкова, Т. І.; Гурський, П. В.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В. |
2015 | Особливості заморожування термостійкої молоковмісної начинки з концентратом насіння кунжуту | Любенко, Г. Д.; Обозна, М. В.; Перцевой, Ф. В. |
2015 | Дослідження структурно-механічних властивостей крохмалю фізичної модифікації в технології соусної продукції | Колеснікова, М. Б.; Андрєєва, С. С. |
2015 | Дослідження функціонально-технологічних властивостей нових видів рослинних білків | Камсуліна, Н. В.; Гринченко, Н. Г. |
2018 | Про відпрацювання рецептур борошняних виробів | Запаренко, Г. В.; Крутовий, Ж. А.; Борисова, А. О.; Галушко, Н. О. |
2015 | Проблеми розробки технологічної документації на кулінарну продукцію | Журавльов, С. В.; Юрченко, С. Л. |
2015 | Роль технологічної документації в забезпеченні якості та безпечності кулінарної продукції | Журавльов, С. В.; Крайнюк, Л. М.; Андрєєва, С. С. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 141 to 160 of 165