Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : [165] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 165
Дата випускуНазваАвтор(и)
2015Підвищення енергоефективності процесів жарення і харчової безпеки виробів з натурального м’ясаЧеревко, О. І.; Скрипник, В. О.
2015Кріопротекторні властивості рідких фаз із сировини рослинного походженняПогожих, М. І.; Одарченко, Д. М.
2015Проблеми та завдання харчової безпекиОдарченко, М. С.; Карбівнича, Т. В.
2015Система управління якістю під час виробництва кондитерських виробівОдарченко, М. С.; Соколова, Є. Б.
2015Актуальні аспекти формування якості риби Чорноморського басейну під час холодильного зберіганняОдарченко, А. М.; Сподар, К. В.; Сергієнко, А. О.; Тіщенко, О. О.
2015Державне регулювання належної якості та безпечності харчових продуктівОдарченко, А. М.; Сподар, К. В.
2015Пріоритети сталого розвитку туризмуНохріна, Л. А.
2015Аналіз нормативних документів у системі управління безпечності харчових продуктівМогутова, В. Ф.
2015Інструменти управління якістю в питаннях виробництва молокаГасай, Є. Л.; Карпенко, З. П.; Малкова, А. А.
2015Биологические основы активации и тренинга эндорфинной системы в реабилитационных программах санаторно-курортной сферыВолошин, П. В.; Домбровская, Ю. А.
2015Форсайт і прогноз у малих колективахВолошин, П. В.
2015Еколого-економічна безпека підприємства як об’єкт управлінняБудрик, О. І.; Комач, Л. Д.
2015Функциональная схема управления процессом приготовления сахарного сиропаБабкина, И. В.; Литвиненко, Е. И.
2015Вивчення емульгуючої здатності м’ясних білків під впливом низьких температур за наявності емульгаторівЯнчева, М. О.; Мурликіна, Н. В.
2015Дослідження фактичного хімічного складу рибиФіліпова, Л. Ю.; Пресняк, І. С.; Проноза, О. В.
2015Потенційні можливості штучного керування процесом сушіння вологої сировиниПогожих, М. І.; Пак, А. В.; Пак, А. О.
2015Математична модель кінетики температури сировини під час ЗТП-сушінняПогожих, М. І.; Пак, А. О.; Жеребкін, М. В.
2015Вплив параметрів руху сушильного агента на кінетику процесу ЗТП-сушінняПогожих, М. І.; Воронцова, Ж. В.; Пак, А. О.
2015Пошук теплофізичних характеристик харчової сировини з розв’язків диференційних рівняньПогожих, М. І.; Іштван, Є. О.
2015Упровадження в навчальний процес комп’ютерної тестової системи навчання й контролю знань із дисципліни «Хімія» на основі програми OpenTESTПілюгіна, І. С.; Гурікова, І. М.; Гуріков, І. В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 165