Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64056
Title: Про відпрацювання рецептур борошняних виробів
Authors: Запаренко, Г. В.
Крутовий, Ж. А.
Борисова, А. О.
Галушко, Н. О.
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Запаренко Г. В., Крутовий Ж. А., Борисова А. О., Галушко Н. О. Про відпрацювання рецептур борошняних виробів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 17-18.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64056
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_17-18.pdf100.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.