Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 121 to 140 of 165
Issue Date | Title | Author(s) |
2015 | Вивчення процесів кріомеханохімії під час кріогенного подрібнення та заморожування грибів шампіньйонів | Павлюк, Р. Ю.; Маціпура, Т. С.; Кись, В. В. |
2015 | Розробка гомогенізованих оздоровчих сиркових продуктів, збагачених дрібнодисперсними каротиноїдними добавками | Павлюк, Р. Ю.; Глубокий, Д. О. |
2015 | Вплив продуктів переробки зародків вівса та кукурудзи на процес дозрівання пшеничного тіста | Олійник, С. Г.; Степанькова, Г. В.; Кравченко, О. І. |
2015 | Дослідження впливу температури замочувального середовища на динаміку поглинання вологи зерном полби | Олійник, С. Г.; Запаренко, Г. В. |
2015 | Використання кунжутного шроту в харчуванні | Овсянникова, Л. К.; Валевська, Л. О.; Андрасович, Д. В.; Шарапанюк, Ю. В. |
2015 | Перспективи використання вторинної горіхової сировини для збагачення білком борошняних виробів | Новік, Г. В.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Лисюк, Г. М. |
2015 | Вивчення фізико-хімічних та органолептичних показників якості сичужного сиру під час зберігання | Машкін, М. І. |
2015 | Стан і тенденції розвитку науково-інноваційної діяльності | Мазуренко, І. К.; Філіпова, Л. Ю.; Крохальова, А. А.; Проноза, О. В. |
2015 | Використання знежиреного термічно обробленого борошна амаранту в технології безглютенових кондитерських виробів | Кучерук, З. І.; Постнова, О. М.; Галич, А. О. |
2015 | Цукрове печиво з пребіотичними властивостями | Коркач, Г. В.; Кушнір, Ю. Р. |
2015 | Удосконалення технологічних показників рибних січених виробів | Дуденко, Н. В.; Панікарова, Б. О. |
2015 | Дослідження впливу гідролізату з молюсків на зміну кислотності житньої закваски | Дейниченко, Г. В.; Крамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І. |
2015 | Дослідження впливу тривалості замішування тіста на показники якості безглютенового хліба | Грищенко, А. М.; Слобожан, А. О. |
2015 | Можливості використання СБС у м’ясних комбінованих виробах | Горбань, В. Г.; Павлоцька, Л. Ф. |
2015 | Фітодобавки імунного спрямування в технології кисломолочних напоїв | Гачак, Ю. Р.; Михайлицька, О. Р.; Ваврисевич, Я. С. |
2015 | Технологічна придатність м’яса та основні причини її погіршення | Віннікова, Л. Г.; Цигура, В. В. |
2015 | Використання шроту з насіння льону для збагачення пшеничного хліба | Бондаренко, Ю. В.; Ющенко, Г. П.; Іжевська, О. П. |
2015 | Продукти харчування нової генерації | Болгова, Н. В. |
2015 | Вплив плодово-овочевих кріопаст на рухомість води в мармеладі желейно-фруктовому | Артамонова, М. В.; Шматченко, Н. В.; Дьяков, О. Г. |
2015 | Розробка асортименту напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених | Янчева, М. О.; Желєва, Т. С. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 121 to 140 of 165