Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : [165] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 121 to 140 of 165
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Вивчення процесів кріомеханохімії під час кріогенного подрібнення та заморожування грибів шампіньйонівПавлюк, Р. Ю.; Маціпура, Т. С.; Кись, В. В.
2015Розробка гомогенізованих оздоровчих сиркових продуктів, збагачених дрібнодисперсними каротиноїдними добавкамиПавлюк, Р. Ю.; Глубокий, Д. О.
2015Вплив продуктів переробки зародків вівса та кукурудзи на процес дозрівання пшеничного тістаОлійник, С. Г.; Степанькова, Г. В.; Кравченко, О. І.
2015Дослідження впливу температури замочувального середовища на динаміку поглинання вологи зерном полбиОлійник, С. Г.; Запаренко, Г. В.
2015Використання кунжутного шроту в харчуванніОвсянникова, Л. К.; Валевська, Л. О.; Андрасович, Д. В.; Шарапанюк, Ю. В.
2015Перспективи використання вторинної горіхової сировини для збагачення білком борошняних виробівНовік, Г. В.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Лисюк, Г. М.
2015Вивчення фізико-хімічних та органолептичних показників якості сичужного сиру під час зберіганняМашкін, М. І.
2015Стан і тенденції розвитку науково-інноваційної діяльностіМазуренко, І. К.; Філіпова, Л. Ю.; Крохальова, А. А.; Проноза, О. В.
2015Використання знежиреного термічно обробленого борошна амаранту в технології безглютенових кондитерських виробівКучерук, З. І.; Постнова, О. М.; Галич, А. О.
2015Цукрове печиво з пребіотичними властивостямиКоркач, Г. В.; Кушнір, Ю. Р.
2015Удосконалення технологічних показників рибних січених виробівДуденко, Н. В.; Панікарова, Б. О.
2015Дослідження впливу гідролізату з молюсків на зміну кислотності житньої закваскиДейниченко, Г. В.; Крамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.
2015Дослідження впливу тривалості замішування тіста на показники якості безглютенового хлібаГрищенко, А. М.; Слобожан, А. О.
2015Можливості використання СБС у м’ясних комбінованих виробахГорбань, В. Г.; Павлоцька, Л. Ф.
2015Фітодобавки імунного спрямування в технології кисломолочних напоївГачак, Ю. Р.; Михайлицька, О. Р.; Ваврисевич, Я. С.
2015Технологічна придатність м’яса та основні причини її погіршенняВіннікова, Л. Г.; Цигура, В. В.
2015Використання шроту з насіння льону для збагачення пшеничного хлібаБондаренко, Ю. В.; Ющенко, Г. П.; Іжевська, О. П.
2015Продукти харчування нової генераціїБолгова, Н. В.
2015Вплив плодово-овочевих кріопаст на рухомість води в мармеладі желейно-фруктовомуАртамонова, М. В.; Шматченко, Н. В.; Дьяков, О. Г.
2015Розробка асортименту напівфабрикатів м’ясних посічених замороженихЯнчева, М. О.; Желєва, Т. С.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 121 to 140 of 165