Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64066
Title: Стан і тенденції розвитку перспективи використання концентрату ядра волоського горіха в технології начинок для вафельних виробів
Authors: Перцевой, Ф. В.
Обозна, М. В.
Кошель, О. Ю.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Перцевой Ф. В., Обозна М. В., Кошель О. Ю. Стан і тенденції розвитку перспективи використання концентрату ядра волоського горіха в технології начинок для вафельних виробів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 36-37.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64066
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_36-37.pdf105.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.