Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64068
Title: | Шляхи вдосконалення технологій соусів солодких на основі молочної сировини |
Authors: | Пивоваров, П. П. Трощий, Т. В. Роповка, О. М. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Пивоваров П. П., Трощий Т. В., Роповка О. М. Шляхи вдосконалення технологій соусів солодких на основі молочної сировини. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 40-41. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64068 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_40-41.pdf | 99.94 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.