Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64068
Title: Шляхи вдосконалення технологій соусів солодких на основі молочної сировини
Authors: Пивоваров, П. П.
Трощий, Т. В.
Роповка, О. М.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Пивоваров П. П., Трощий Т. В., Роповка О. М. Шляхи вдосконалення технологій соусів солодких на основі молочної сировини. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 40-41.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64068
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_40-41.pdf99.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.