Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64072
Title: | Дослідження впливу каппа-карагінану на консистенцію соусів молочних солодких |
Authors: | Трощий, Т. В. Скобельська, Н. В. Ткачук, А. А. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Трощий Т. В., Скобельська Н. В., Ткачук А. А. Дослідження впливу каппа-карагінану на консистенцію соусів молочних солодких. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 48-49. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64072 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_48-49.pdf | 100.4 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.