Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64072
Title: Дослідження впливу каппа-карагінану на консистенцію соусів молочних солодких
Authors: Трощий, Т. В.
Скобельська, Н. В.
Ткачук, А. А.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Трощий Т. В., Скобельська Н. В., Ткачук А. А. Дослідження впливу каппа-карагінану на консистенцію соусів молочних солодких. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 48-49.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64072
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_48-49.pdf100.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.