Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64059
Title: Особливості заморожування термостійкої молоковмісної начинки з концентратом насіння кунжуту
Authors: Любенко, Г. Д.
Обозна, М. В.
Перцевой, Ф. В.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Любенко Г. Д., Обозна М. В., Перцевой Ф. В. Особливості заморожування термостійкої молоковмісної начинки з концентратом насіння кунжуту. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 23-24.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64059
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_23-24.pdf100.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.