Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64061
Title: Використання плодоовочевої сировини в технології гранульованих напівфабрикатів для солодких страв
Authors: Мороз, О. В.
Пивоваров, П. П.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Мороз О. В., Пивоваров П. П. Використання плодоовочевої сировини в технології гранульованих напівфабрикатів для солодких страв. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 27-28.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64061
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_27-28.pdf100.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.