Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64058
Title: Дослідження структурно-механічних властивостей крохмалю фізичної модифікації в технології соусної продукції
Authors: Колеснікова, М. Б.
Андрєєва, С. С.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Колеснікова М. Б., Андрєєва С. С. Дослідження структурно-механічних властивостей крохмалю фізичної модифікації в технології соусної продукції. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 21-22.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64058
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_21-22.pdf119.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.