Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64063
Title: Перспективи використання білок-полісахаридних комплексів у технології капсульованої продукції
Authors: Нагорний, О. Ю.
Пивоваров, Є. П.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Нагорний О. Ю., Пивоваров Є. П. Перспективи використання білок-полісахаридних комплексів у технології капсульованої продукції. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 31-32.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64063
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_31-32.pdf100.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.