Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64071
Title: | Розробка закусочних паст із використанням субпродуктів із сала-шпик |
Authors: | Скуріхіна, Л. А. Дімітрієвіч, Л. Р. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Скуріхіна Л. А., Дімітрієвіч Л. Р. Розробка закусочних паст із використанням субпродуктів із сала-шпик. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 46-47. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64071 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_46-47.pdf | 101.67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.