Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64071
Title: Розробка закусочних паст із використанням субпродуктів із сала-шпик
Authors: Скуріхіна, Л. А.
Дімітрієвіч, Л. Р.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Скуріхіна Л. А., Дімітрієвіч Л. Р. Розробка закусочних паст із використанням субпродуктів із сала-шпик. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 46-47.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64071
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_46-47.pdf101.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.