Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64065
Title: | Формування функціонально-технологічних і споживних властивостей м’яса курки механічного обвалювання |
Authors: | Онищенко, В. М. Гринченко, Н. Г. Большакова, В. А. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Онищенко В. М., Гринченко Н. Г., Большакова В. А. Формування функціонально-технологічних і споживних властивостей м’яса курки механічного обвалювання. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 34-36. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64065 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_34-36.pdf | 109.5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.