Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64065
Title: Формування функціонально-технологічних і споживних властивостей м’яса курки механічного обвалювання
Authors: Онищенко, В. М.
Гринченко, Н. Г.
Большакова, В. А.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Онищенко В. М., Гринченко Н. Г., Большакова В. А. Формування функціонально-технологічних і споживних властивостей м’яса курки механічного обвалювання. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 34-36.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64065
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_34-36.pdf109.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.