Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : [165] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 161 to 165 of 165
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Перспективні напрями розширення асортименту кулінарої продукції з сиру кисломолочногоГринченко, Н. Г.; Тютюкова, Д. О.
2015Сучасні тенденції використання харчових добавок у технології продукції ресторанного господарстваГринченко, О. О.; Науменко, О. Ю.; Козачок, А. А.
2015Технологія функціонального комплексного гелеутворювача для м’ясних драглевих виробів в оболонціГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Скляр, А. О.
2015Обрядова їжа як дзеркальне відображення історичного розвитку українського народуБотштейн, Б. Б.; Чорна, Н. В.
2015Розробка технології паштетів із м’яса птиціБольшакова, В. А.; Гринченко, Н. Г.; Онищенко, В. М.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 161 to 165 of 165