Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність
: [165]
Collection home page
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 161 to 165 of 165
Issue Date | Title | Author(s) |
2015 | Перспективні напрями розширення асортименту кулінарої продукції з сиру кисломолочного | Гринченко, Н. Г.; Тютюкова, Д. О. |
2015 | Сучасні тенденції використання харчових добавок у технології продукції ресторанного господарства | Гринченко, О. О.; Науменко, О. Ю.; Козачок, А. А. |
2015 | Технологія функціонального комплексного гелеутворювача для м’ясних драглевих виробів в оболонці | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Скляр, А. О. |
2015 | Обрядова їжа як дзеркальне відображення історичного розвитку українського народу | Ботштейн, Б. Б.; Чорна, Н. В. |
2015 | Розробка технології паштетів із м’яса птиці | Большакова, В. А.; Гринченко, Н. Г.; Онищенко, В. М. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 161 to 165 of 165