Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64054
Title: | Роль технологічної документації в забезпеченні якості та безпечності кулінарної продукції |
Authors: | Журавльов, С. В. Крайнюк, Л. М. Андрєєва, С. С. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Журавльов С. В., Крайнюк Л. М., Андрєєва С. С. Роль технологічної документації в забезпеченні якості та безпечності кулінарної продукції. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 13-14. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64054 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_13-14.pdf | 100.45 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.