Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64054
Title: Роль технологічної документації в забезпеченні якості та безпечності кулінарної продукції
Authors: Журавльов, С. В.
Крайнюк, Л. М.
Андрєєва, С. С.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Журавльов С. В., Крайнюк Л. М., Андрєєва С. С. Роль технологічної документації в забезпеченні якості та безпечності кулінарної продукції. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 13-14.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64054
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_13-14.pdf100.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.