Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв : [41] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 41
Дата випускуНазваАвтор(и)
2016Підвищення безпеки об’єктів продовольчої індустрії у випадку виникнення надзвичайних ситуаційШтепа, В. Н.; Вертай, С. П.; Кот, Р. Є.; Морголь, О. В.; Заєць, Н. А.
2016Удосконалення конструкції барабану сепаратора для розділення сирного згусткуЛюлька, Д. М.; Слюсенко, А. М.
2016Удосконалення дифузійного апарату нахиленого типуЛюлька, Д. М.; Апілат, Л. М.
2016Дослідження впливу гомогенізації на якість сиру кисломолочного з харчовими волокнамиНазаренко, Ю. В.; Уханова, І. М.; Кітченко, Л. М.; Окуневська, С. О.
2016Продукти оздоровчого призначенняБолгова, Н. В.
2016Дослідження ефективності роботи інноваційного ультразвукового гомогенізатораПостнов, Г. М.; Червоний, В. М.; Шипко, Г. М.; Постнова, О. М.; Мельник, О. Є.; Перекрест, В. В.
2016Функціонально-технологічні властивості кукурудзяного борошна, як сировини для кондитерських виробівПостнова, О. М.; Синдецька, Є. О.
2016Дослідження реологічних властивостей емульсійного крему з ланоліномСабадаш, Н. І.; Пасічний, В. М.; Бахмут, Ж. О.; Ясінська, А. І.; Жаворонкова, Я. А.
2016Дослідження температури плавлення гелів з використанням фурцелларану та желатинуДушенок, Д. К.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.; Кривонос, М. П.
2016Удосконалення технології страв із риби з метою підвищення їх харчової цінностіКолісниченко, Т. О.; Бабіч, П. В.; Вареник, Т. С.
2016Удосконалення технології соусу емульсійного типу з метою підвищення його харчової цінностіКолісниченко, Т. О.; Сирота, А. К.
2016Розробка профілактичних хлібобулочних виробів з використанням функціональної сумішіКолісниченко, Т. О.; Северин, О. А.; Чорненька, В. Г.
2016Установка для дослідження структурно механічних та теплофізичних властивостей м’яса птиціШаповал, С. Л.
2016Дослідження показників якості пектину, як основної складової термостабільної начинкиБондаренко, Д. О.; Люлька, О. М.; Корецька, І. Л.
2016Використання рослинної білкововмісної сировини для покращення якості щербетуКирпіченкова, О. М.; Матиящук, О. В.; Божко, О.
2016Збагачення соусів біологічно активними речовинами – запорука високої харчової цінності основної стравиСилка, І. М.; Коваль, О. В.; Козуб, М. М.
2016Обробка промислових стоків молокопереробних підприємств озоном. Попередні результатиЗахаров, В. В.; Змієвський, Ю. Г.; Мирончук, В. Г.
2016Очищення клеровки тростинного цукру-сирцю із застосуванням додаткових реагентівРоманченко, Н. М.; Гусятинська, Н. А.
2016Визначення ступеня забруднення мембран УПМ-10 та їх регенерація після розділення фугату післяспиртової зернової бардиКорнієнко, Л. В.; Змієвський, Ю. Г.; Мирончук, В. Г.
2016Дослідження впливу електромагнітної обробки на мікроорганізми молочної сироваткиУкраїнець, А. І.; Маринін, А. І.; Святненко, Р. С.; Кочубей-Литвиненко, О. В.; Бойко, М. І.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 41