Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 41
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2016 | Підвищення безпеки об’єктів продовольчої індустрії у випадку виникнення надзвичайних ситуацій | Штепа, В. Н.; Вертай, С. П.; Кот, Р. Є.; Морголь, О. В.; Заєць, Н. А. |
2016 | Удосконалення конструкції барабану сепаратора для розділення сирного згустку | Люлька, Д. М.; Слюсенко, А. М. |
2016 | Удосконалення дифузійного апарату нахиленого типу | Люлька, Д. М.; Апілат, Л. М. |
2016 | Дослідження впливу гомогенізації на якість сиру кисломолочного з харчовими волокнами | Назаренко, Ю. В.; Уханова, І. М.; Кітченко, Л. М.; Окуневська, С. О. |
2016 | Продукти оздоровчого призначення | Болгова, Н. В. |
2016 | Дослідження ефективності роботи інноваційного ультразвукового гомогенізатора | Постнов, Г. М.; Червоний, В. М.; Шипко, Г. М.; Постнова, О. М.; Мельник, О. Є.; Перекрест, В. В. |
2016 | Функціонально-технологічні властивості кукурудзяного борошна, як сировини для кондитерських виробів | Постнова, О. М.; Синдецька, Є. О. |
2016 | Дослідження реологічних властивостей емульсійного крему з ланоліном | Сабадаш, Н. І.; Пасічний, В. М.; Бахмут, Ж. О.; Ясінська, А. І.; Жаворонкова, Я. А. |
2016 | Дослідження температури плавлення гелів з використанням фурцелларану та желатину | Душенок, Д. К.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.; Кривонос, М. П. |
2016 | Удосконалення технології страв із риби з метою підвищення їх харчової цінності | Колісниченко, Т. О.; Бабіч, П. В.; Вареник, Т. С. |
2016 | Удосконалення технології соусу емульсійного типу з метою підвищення його харчової цінності | Колісниченко, Т. О.; Сирота, А. К. |
2016 | Розробка профілактичних хлібобулочних виробів з використанням функціональної суміші | Колісниченко, Т. О.; Северин, О. А.; Чорненька, В. Г. |
2016 | Установка для дослідження структурно механічних та теплофізичних властивостей м’яса птиці | Шаповал, С. Л. |
2016 | Дослідження показників якості пектину, як основної складової термостабільної начинки | Бондаренко, Д. О.; Люлька, О. М.; Корецька, І. Л. |
2016 | Використання рослинної білкововмісної сировини для покращення якості щербету | Кирпіченкова, О. М.; Матиящук, О. В.; Божко, О. |
2016 | Збагачення соусів біологічно активними речовинами – запорука високої харчової цінності основної страви | Силка, І. М.; Коваль, О. В.; Козуб, М. М. |
2016 | Обробка промислових стоків молокопереробних підприємств озоном. Попередні результати | Захаров, В. В.; Змієвський, Ю. Г.; Мирончук, В. Г. |
2016 | Очищення клеровки тростинного цукру-сирцю із застосуванням додаткових реагентів | Романченко, Н. М.; Гусятинська, Н. А. |
2016 | Визначення ступеня забруднення мембран УПМ-10 та їх регенерація після розділення фугату післяспиртової зернової барди | Корнієнко, Л. В.; Змієвський, Ю. Г.; Мирончук, В. Г. |
2016 | Дослідження впливу електромагнітної обробки на мікроорганізми молочної сироватки | Українець, А. І.; Маринін, А. І.; Святненко, Р. С.; Кочубей-Литвиненко, О. В.; Бойко, М. І. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 41