Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16356
Title: Удосконалення дифузійного апарату нахиленого типу
Other Titles: Усовершенствование диффузионного аппарата наклонного типа
Improvement of a type diffusion apparatus
Authors: Люлька, Д. М.
Апілат, Л. М.
Issue Date: 2016
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Люлька Д. М., Апілат Л. М. Удосконалення дифузійного апарату нахиленого типу. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 259-264.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179;
Abstract: У статті запропоновано удосконалення дифузійного апарату нахиленого типу для покращення умов масообміну між буряковою стружкою та екстрагентом. В результаті проведення модернізації зменшуються втрати сахарози в жомі, а отже і вихід цукру по заводу збільшується завдяки більш повному знецукренню бурякової стружки.
В статье предложено усовершенствование диффузионного аппарата наклонного типа для улучшения условий массообмена между свекловичной стружкой и экстрагентом. В результате проведения модернизации уменьшаются потери сахарозы в жоме, а значит и выход сахара по заводу увеличивается благодаря более полному обессахариванию свекловичной стружки.
The article proposes an improvement of the inclined diffusion apparatus to improve the conditions of mass exchange between the beet chips and the extractant. As a result of the modernization, the loss of sucrose in the pulp is reduced, and hence the sugar output through the plant is increased due to more complete desugaring of the sugar beet shavings.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16356
Appears in Collections:Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
41_179_2016.pdf389.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.