Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16354
Title: Дослідження впливу гомогенізації на якість сиру кисломолочного з харчовими волокнами
Other Titles: Исследование влияния гомогенизации на качество творога с пищевиыми волокнами
Study of the influence on the quality homogenization curd pischevіmi fiber
Authors: Назаренко, Ю. В.
Уханова, І. М.
Кітченко, Л. М.
Окуневська, С. О.
Issue Date: 2016
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Назаренко Ю. В., Уханова І. М., Кітченко Л. М., Окуневська С. О. Дослідження впливу гомогенізації на якість сиру кисломолочного з харчовими волокнами. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 255-259.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179;
Abstract: Наведено загальну характеристику харчових волокон та їх роль в організмі людини. Зокрема, розглянуто вплив харчових волокон «Фібрил» на технологію виробництва сиру кисломолочного. Досліджено параметри гомогенізації при виготовленні сиру кисломолочного. Доведено переваги використання харчових волокон при виробництві сиру кисломолочного у порівнянні з традиційною технологією.
Приведена общая характеристика пищевых волокон и их роль в организме человека. В частности, рассмотрено влияние пищевых волокон «Фибрил» на технологию производства творога. Исследованы параметры гомогенизации при изготовлении творога. Доказано преимущества использования пищевых волокон при производстве творога по сравнению с традиционной технологией.
Shows a general characteristic of dietary fiber and their role in the human body. In particular, we consider the influence of dietary fiber "fibro" for cheese production technology. Homogenization parameters were studied in the manufacture of cheese. Proven benefits of dietary fiber in the manufacture of cheese as compared to conventional technology.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16354
Appears in Collections:Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
40_179_2016.pdf349.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.