Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв : [41] Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 41
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2016Підвищення безпеки об’єктів продовольчої індустрії у випадку виникнення надзвичайних ситуаційШтепа, В. Н.; Вертай, С. П.; Кот, Р. Є.; Морголь, О. В.; Заєць, Н. А.
2016Удосконалення конструкції барабану сепаратора для розділення сирного згусткуЛюлька, Д. М.; Слюсенко, А. М.
2016Удосконалення дифузійного апарату нахиленого типуЛюлька, Д. М.; Апілат, Л. М.
2016Дослідження впливу гомогенізації на якість сиру кисломолочного з харчовими волокнамиНазаренко, Ю. В.; Уханова, І. М.; Кітченко, Л. М.; Окуневська, С. О.
2016Продукти оздоровчого призначенняБолгова, Н. В.
2016Дослідження ефективності роботи інноваційного ультразвукового гомогенізатораПостнов, Г. М.; Червоний, В. М.; Шипко, Г. М.; Постнова, О. М.; Мельник, О. Є.; Перекрест, В. В.
2016Функціонально-технологічні властивості кукурудзяного борошна, як сировини для кондитерських виробівПостнова, О. М.; Синдецька, Є. О.
2016Дослідження реологічних властивостей емульсійного крему з ланоліномСабадаш, Н. І.; Пасічний, В. М.; Бахмут, Ж. О.; Ясінська, А. І.; Жаворонкова, Я. А.
2016Дослідження температури плавлення гелів з використанням фурцелларану та желатинуДушенок, Д. К.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.; Кривонос, М. П.
2016Удосконалення технології страв із риби з метою підвищення їх харчової цінностіКолісниченко, Т. О.; Бабіч, П. В.; Вареник, Т. С.
2016Удосконалення технології соусу емульсійного типу з метою підвищення його харчової цінностіКолісниченко, Т. О.; Сирота, А. К.
2016Розробка профілактичних хлібобулочних виробів з використанням функціональної сумішіКолісниченко, Т. О.; Северин, О. А.; Чорненька, В. Г.
2016Установка для дослідження структурно механічних та теплофізичних властивостей м’яса птиціШаповал, С. Л.
2016Дослідження показників якості пектину, як основної складової термостабільної начинкиБондаренко, Д. О.; Люлька, О. М.; Корецька, І. Л.
2016Використання рослинної білкововмісної сировини для покращення якості щербетуКирпіченкова, О. М.; Матиящук, О. В.; Божко, О.
2016Збагачення соусів біологічно активними речовинами – запорука високої харчової цінності основної стравиСилка, І. М.; Коваль, О. В.; Козуб, М. М.
2016Обробка промислових стоків молокопереробних підприємств озоном. Попередні результатиЗахаров, В. В.; Змієвський, Ю. Г.; Мирончук, В. Г.
2016Очищення клеровки тростинного цукру-сирцю із застосуванням додаткових реагентівРоманченко, Н. М.; Гусятинська, Н. А.
2016Визначення ступеня забруднення мембран УПМ-10 та їх регенерація після розділення фугату післяспиртової зернової бардиКорнієнко, Л. В.; Змієвський, Ю. Г.; Мирончук, В. Г.
2016Дослідження впливу електромагнітної обробки на мікроорганізми молочної сироваткиУкраїнець, А. І.; Маринін, А. І.; Святненко, Р. С.; Кочубей-Литвиненко, О. В.; Бойко, М. І.
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 41