Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16011
Title: | Збагачення соусів біологічно активними речовинами – запорука високої харчової цінності основної страви |
Other Titles: | Обогащение соусов биологически активными веществами – залог высокой пищевой ценности основного блюда Dressing sauce biologically active substances - a pledge of high food value main dishes |
Authors: | Силка, І. М. Коваль, О. В. Козуб, М. М. |
Keywords: | антиоксиданти;жирні кислоти;рослинні олії;харчова цінність;збалансованість |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | ХНТУСГ |
Citation: | Силка І. М., Коваль О. В., Козуб М. М. Збагачення соусів біологічно активними речовинами – запорука високої харчової цінності основної страви. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 174-180. |
Series/Report no.: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179; |
Abstract: | У статті запропоновано спосіб розроблення нових рецептур
комбінованих соусів шляхом часткової заміни інгредієнтів основного
червоного соусу задля підвищення їхньої харчової цінності. В якості
збагачувачів використовували суміш рослинних олій (оливкової,
гарбузової та обліпихової). В статье предложен способ разработки новых рецептур комбинированных соусов путем частичной замены ингредиентов основного красного соуса для повышения их пищевой ценности. В качестве обогатителей использовали смесь растительных масел (оливкового, тыквенного и облепихового). This article provides a method for the development of new formulations of combined sauces by partial replacement of the main ingredients of red sauce to increase their nutritional value. As a dresser, a mixture of vegetable oils (olive, pumpkin and sea buckthorn). |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16011 |
Appears in Collections: | Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
28_179_2016.pdf | 442.64 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.