Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16011
Title: Збагачення соусів біологічно активними речовинами – запорука високої харчової цінності основної страви
Other Titles: Обогащение соусов биологически активными веществами – залог высокой пищевой ценности основного блюда
Dressing sauce biologically active substances - a pledge of high food value main dishes
Authors: Силка, І. М.
Коваль, О. В.
Козуб, М. М.
Keywords: антиоксиданти;жирні кислоти;рослинні олії;харчова цінність;збалансованість
Issue Date: 2016
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Силка І. М., Коваль О. В., Козуб М. М. Збагачення соусів біологічно активними речовинами – запорука високої харчової цінності основної страви. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 174-180.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179;
Abstract: У статті запропоновано спосіб розроблення нових рецептур комбінованих соусів шляхом часткової заміни інгредієнтів основного червоного соусу задля підвищення їхньої харчової цінності. В якості збагачувачів використовували суміш рослинних олій (оливкової, гарбузової та обліпихової).
В статье предложен способ разработки новых рецептур комбинированных соусов путем частичной замены ингредиентов основного красного соуса для повышения их пищевой ценности. В качестве обогатителей использовали смесь растительных масел (оливкового, тыквенного и облепихового).
This article provides a method for the development of new formulations of combined sauces by partial replacement of the main ingredients of red sauce to increase their nutritional value. As a dresser, a mixture of vegetable oils (olive, pumpkin and sea buckthorn).
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16011
Appears in Collections:Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
28_179_2016.pdf442.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.