Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16330
Title: Установка для дослідження структурно механічних та теплофізичних властивостей м’яса птиці
Other Titles: Установка для исследования структурно механических и теплофизических свойств мяса птицы
The system for studying structural, mechanical and thermal characteristics of poultry meat
Authors: Шаповал, С. Л.
Issue Date: 2016
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Шаповал С. Л. Установка для дослідження структурно механічних та теплофізичних властивостей м’яса птиці. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 194-201.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179;
Abstract: У статті описано конструкцію та принцип роботи вимірювального модуля для визначення структурно-механічних властивостей та теплопровідності м’яса птиці. Наведено схему розташування температурних датчиків та нагрівального елементу. Побудовано градуювальні графіки пенетрометрів та наведено приклад фіксування температури індентора напівпровідниковим термометром.
Описано конструкцию и принцип работы измерительного модуля для определения физических свойств мяса птицы. Приведена схема расположения температурных датчиков и нагревательного элемента. Построено градуировочные графики пенетрометры и приведен пример фиксирования температуры индентора полупроводниковым термометром.
The article describes the construction and operating principle of measuring module which is used for determining the structural, mechanical characteristics and thermal conductivity of poultry meat. This article gives the information about allocation chart of temperature sensors and heating element. We constructed the graphs of penetrometers and gave an example of temperature recording by thermistor thermometer.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16330
Appears in Collections:Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
31_179_2016.pdf780.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.