Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16349
Title: Дослідження ефективності роботи інноваційного ультразвукового гомогенізатора
Other Titles: Исследование эффективности работы инновационного ультразвукового гомогенизатора
Research the effectiveness of innovative ultrasonic homogenizer
Authors: Постнов, Г. М.
Червоний, В. М.
Шипко, Г. М.
Постнова, О. М.
Мельник, О. Є.
Перекрест, В. В.
Issue Date: 2016
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Постнов Г. М., Червоний В. М., Шипко Г. М., Постнова О. М., Мельник О. Є., Перекрест В. В. Дослідження ефективності роботи інноваційного ультразвукового гомогенізатора. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 241-248.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179;
Abstract: Запропоновано конструкцію ультразвукового гомогенізатора. Наведені експериментальні результати досліджень, що відображають вплив конструктивних елементів на ефективність процесу гомогенізації молока в полі ультразвукових коливань з використанням інноваційного обладнання.
Предложена конструкция ультразвукового гомогенизатора. Приведенные экспериментальные результаты исследований, отражающие влияние конструктивных элементов на эффективность процесса гомогенизации молока в поле ультразвуковых колебаний с использованием инновационного оборудования.
There is the design of an ultrasonic homogenizer. The experimental research results reflecting the impact of the structural elements on the efficiency of the homogenization of milk in the field of ultrasonic oscillations using innovative equipment.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16349
Appears in Collections:Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
38_179_2016.pdf397.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.