Випуск 1 (17) Ч2 : [35] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 35
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Розробка програмного засобу навчального призначення для організації самостійної роботи студентів з теми "жорсткість води"Пілюгіна, І. С.; Аксьонова, О. Ф.; Сибірякова, І. Г.
2013Перспективи розвитку нових послуг в УкраїніВіннікова, В. О.; Бондаренко, В. Ф.; Березовський, Д. В.
2013Розробка раціональної форми паковання з комбінованого біорозкладувального пакувального матеріалу для фруктових та овочевих паст і соусівДубініна, А. А.; Ленерт, С. О.; Круглова, О. С.
2013Підвищення обізнаності та компетентності споживачів у виборі харчових продуктівГоловко, М. П.; Василенко, О. О.; Геліх, А. О.
2013Ринок взуття в Україні та аналіз двогодинної вологоємності натуральної шкіриГоловко, М. П.; Захаренко, В. О.; Сахедова, О. Р.; Циганенко, В. В.
2013Виробництво ковбасних виробів із зниженим вмістом нітриту натріяПоварова, Н. М.
2013Особливості кристалоутворення під час заморожування плодів вишніВасилишина, О. В.
2013Визначення оптимальних умов екстракції барвних речовин із кріопорошку суданської трояндиАртамонова, М. В.,; Пілюгіна, І. С.; Іванова, Н. C.
2013Мікробіологічні аспекти наукового обґрунтування режимів стерилізації консервів "Десерт із кавбуза"Кухтин, М. Д.; Мельнічук, О. Є.; Сельський, В. Р.
2013Структурно-механічні властивості цукатів із додаванням квіткового пилкуМаяк, В. І.; Маяк, О. А.
2013Оптимізація параметрів гідротермічної обробки модельної системи сирного продукту з використанням рослинних добавокОбозна, М. В.; Чаговець, В. В.; Чаговець, Л. О.; Перцевой, Ф. В.
2013Визначення похибки параметрів нелінійної моделіТоряник, О. І.; Дьяков, О. Г.; Воронцова, Ж. В.
2013Перспективи використання прісноводних двійчастих молюсків роду Anodonta в ресторанному господарствіГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.
2013Підвищення якості ковбасних виробів за рахунок використання зернобобової сировиниХолодова, О. Ю.
2013Вплив борошна з нуту на поживну цінність виробів із масляного бісквітаРогова, А. Л.; Положишникова, Л. О.
2013Вплив дієтичної добавки "Клітковина ядер волоського горіха" на якість цукрового печиваШидакова-Каменюка, О. Г.; Рогова, А. Л.; Місюля, І.
2013Вплив овочевих та ягідних порошків на якість макаронних виробівДюкарева, Г. І.; Стьопін, Р. О.
2013Товарознавча експертиза якості та безпечності горілки українських виробниківБондаренко, В. Ф.; Овчиннікова, І. Ф.; Круглова, О. С.
2013Використання арахісу у виробництві продуктів функціонального призначенняДубініна, А. А.; Ленерт, С. О.; Хоменко, О. О.
2013Удосконалення конкурентоспроможності та платоспроможності підприємств м’ясної промисловості за рахунок упровадження системи НАССРОдарченко, А. М.; Соколова, Є. Б.; Максимова, А. А.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 35