Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3988
Title: Розробка раціональної форми паковання з комбінованого біорозкладувального пакувального матеріалу для фруктових та овочевих паст і соусів
Authors: Дубініна, А. А.
Ленерт, С. О.
Круглова, О. С.
Keywords: тара;паковання;біорозкладувальний пакувальний матеріал;транспортна тара
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Дубініна А. А., Ленерт С. О., Круглова О. С. Розробка раціональної форми паковання з комбінованого біорозкладувального пакувального матеріалу для фруктових та овочевих паст і соусів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 213-219.
Abstract: Розроблено та запропоновано нову форму паковання для фруктових та овочевих паст і соусів. Вирішено завдання оптимального розташування розгорток паковання на картонних аркушах із мінімальними відходами матеріалу. Визначено оптимальні параметри транспортної тари з ефективним використанням вільного місця шляхом раціонального розміщення в ній нового паковання.
New form of packaging for fruit and vegetable pastes and sauces was developed and proposed. The problem of optimal placement of scans packaging cardboard sheets with minimal waste of material was solved. The optimal parameters of the shipping container with the effective use of space through proper allocation in her new pack was determined.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3988
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(2)__35.pdf297.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.