Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3978
Title: Перспективи використання прісноводних двійчастих молюсків роду Anodonta в ресторанному господарстві
Authors: Головко, М. П.
Головко, Т. М.
Геліх, А. О.
Keywords: молюски;прісноводні молюски;Anodonta;ресторанне господарство
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Головко М. П., Головко Т. М., Геліх А. О. Перспективи використання прісноводних двійчастих молюсків роду Anodonta в ресторанному господарстві. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 150-156.
Abstract: Досліджено м’яке тіло двійчастих прісноводних молюсків беззубки родини Anodonta. Описанио фізико-хімічний склад, органолептичні властивості та можливості використання м’якого тіла беззубки у ресторанному господарстві.
This paper describes studies of soft body bivalve mollusks Anodonta freshwater genus Anodonta. Described physicochemical composition, organoleptic properties and the possibility of using soft body Anodonta in restaurant management.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3978
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(2)__25.pdf285.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.