Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3971
Title: Удосконалення конкурентоспроможності та платоспроможності підприємств м’ясної промисловості за рахунок упровадження системи НАССР
Authors: Одарченко, А. М.
Соколова, Є. Б.
Максимова, А. А.
Keywords: підприємства м’ясної промисловості;конкурентоспроможність;рентабельность підприємства;м’ясна промисловость
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Одарченко А. М., Соколова Є. Б., Максимова А. А. Удосконалення конкурентоспроможності та платоспроможності підприємств м’ясної промисловості за рахунок упровадження системи НАССР. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 105-109.
Abstract: Розглянуто впровадження системи НАССР на підприємства м’ясної промисловості з метою підвищення конкурентоспроможності продукції, що випускається, та зниження рівня витрат на утилізацію або переробку браку виробництва, що приводить до більш високої рентабельності підприємства.
The paper studies the implementation of the HACCP system in the meat industry in order to improve the competitiveness of products and reduce costs for recycling or disposal marriage of production, leading to higher profitability.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3971
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(2)__18.pdf229.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.