Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3982
Title: Мікробіологічні аспекти наукового обґрунтування режимів стерилізації консервів "Десерт із кавбуза"
Authors: Кухтин, М. Д.
Мельнічук, О. Є.
Сельський, В. Р.
Keywords: "Десерт із кавбуза";консерви;стерилізація;консервне виробництво
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Кухтин М. Д., Мельнічук О. Є., Сельський В. Р. Мікробіологічні аспекти наукового обґрунтування режимів стерилізації консервів "Десерт із кавбуза". Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 177-185.
Abstract: Наведено результати мікробіологічних досліджень консервів “Десерт із кавбуза” та доведено, що обрані режими теплової стерилізації є науково обґрунтованими. Для більшої достовірності обраних режимів стерилізації за мікробіологічними показниками було проведено дослідження за загальноприйнятими методиками в консервному виробництві, що дозволило стверджувати, що вони відповідають мікробіологічним показникам стабільності.
Results of microbiological surveys of preserves “Kavbuz dessert” are described in the article. It is proved that selectedregimes ofheat sterilization is scientifically justified. For better reliability of selected sterilization regimes with microbiological parameters, the survey was conducted due to conventional methods in cannery. This enabled to affirm that such regimes correspond to microbiological parameters of stability.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3982
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(2)__29.pdf398.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.