Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3972
Title: | Використання арахісу у виробництві продуктів функціонального призначення |
Authors: | Дубініна, А. А. Ленерт, С. О. Хоменко, О. О. |
Keywords: | функціональні продукти;арахіс |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Дубініна А. А., Ленерт С. О., Хоменко О. О. Використання арахісу у виробництві продуктів функціонального призначення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 109-116. |
Abstract: | На основі даних наукової літератури підтверджена можливість
попередження за допомогою арахісу розвитку багатьох захворювань.
Обґрунтовано доцільність використання арахісу для створення продуктів
поліфункціональної дії з підвищеною харчовою цінністю. Проаналізовано
асортимент продуктів функціонального призначення, виготовлених із
використанням арахісу. Based on the scientific literature confirmed the possibility of warning with peanuts of many diseases. The expediency of the use of peanuts to create products with higher polyfunctional food value. Analyzed product range functionality, manufactured using peanuts. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3972 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (17) Ч2 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(2)__19.pdf | 265.73 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.