Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3974
Title: Вплив овочевих та ягідних порошків на якість макаронних виробів
Authors: Дюкарева, Г. І.
Стьопін, Р. О.
Keywords: макаронні вироби;овочеві порошки;ягідні порошки;якість макаронних виробів
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Дюкарева Г. І., Стьопін Р. О. Вплив овочевих та ягідних порошків на якість макаронних виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 122-128.
Abstract: Досліджено вплив овочевих та ягідних порошків різної дисперсності на якість макаронних виробів. Установлено, що ягідні та овочеві порошки позитивно впливають на міцність, стан поверхні та збереження форми макаронних виробів після варіння.
The paper studied the effect of vegetable and berry powders different dispersion quality pasta. Found that the berry and vegetable powders have a positive effect on the strength, surface condition, and save the form of pasta after cooking.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3974
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(2)__21.pdf248.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.