Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3981
Title: Структурно-механічні властивості цукатів із додаванням квіткового пилку
Authors: Маяк, В. І.
Маяк, О. А.
Keywords: цукати;плодово-ягідної сировина;квітковий пилок;реологія
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Маяк В. І., Маяк О. А. Структурно-механічні властивості цукатів із додаванням квіткового пилку. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 172-177.
Abstract: Розроблено процес виробництва цукатів з подрібненої плодово-ягідної сировини. Проведено низку експериментів із дослідження основних реологічних характеристик цукатів, розроблених за новою ресурсозберігаючою технологією.
Thesis is devoted to the scientific ground of process of production of candied fruit on the basis of vegetable raw material. The organized row experiment on study main reological properties candied fruit, designed on new technology.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3981
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(2)__28.pdf289.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.