Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3977
Title: Підвищення якості ковбасних виробів за рахунок використання зернобобової сировини
Authors: Холодова, О. Ю.
Keywords: ковбасні вироби;паста з нуту;зернобобова сировина
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Холодова О. Ю. Підвищення якості ковбасних виробів за рахунок використання зернобобової сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 141-149.
Abstract: Розглянуто питання щодо можливості часткової заміни жирової тваринної сировини пастою з нуту з метою отримання нового комбінованого продукту підвищеної якості. Визначено оптимальну кількість пасти з нуту і вивчено вплив зернобобової сировини на формування функціонально технологічних властивостей ковбаси вареної.
Activity is dedicated to geometrical simulation of radiation heat change between a surface of a plume of a flame at a fire and surfaces of facilities. The local angular radiation values are calculated for surfaces of buildings by method of an orb of single radius on the basis of geometrical constructions by ways of the computer-generated image.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3977
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(2)__24.pdf317.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.