Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3976
Title: Вплив борошна з нуту на поживну цінність виробів із масляного бісквіта
Authors: Рогова, А. Л.
Положишникова, Л. О.
Keywords: масляний бісквіт;борошно з нуту;кондитерські вироби;харчові нутрієнти
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Рогова А. Л., Положишникова Л. О. Вплив борошна з нуту на поживну цінність виробів із масляного бісквіта. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 134-141.
Abstract: Розглянуто питання забезпечення населення основними харчовими нутрієнтами за рахунок використання під час виробництва борошняних кондитерських виробів продуктів переробки бобових. Встановлено, що збагачення масляного бісквіта борошном з нуту, дозволяє отримати готові вироби підвищеної поживної цінності.
The question provide essential food nutrients due to the use in the production of meat confectionery products of processing of legumes. It is established that the enrichment of the oil cake chickpeas flour, allows you to get ready-made products of high nutritional value.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3976
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(2)__23.pdf273.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.